Acupunctuur Kuyper

Acupunctuur Bergen op Zoom
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Pater Dehonlaan 158 Kaart
Plaats
4615 DB  Route Bergen op Zoom
Telefoon
06 41847361
Twitter
@acupunctuurmike
Facebook
acupunctuur.kuyper
Website

Informatie

Acupunctuur is een duizenden jaren oude behandelmethode waarbij men gebruik maakt van naalden. In het verleden gebruikte men stenen naalden maar tegenwoordig worden zeer fijne metalen naalden gebruik variërend van 0, 16 tot 0, 40 mm dik. De lengte van een naald kan verschillen van enkele millimeters (bijvoorbeeld voor in het oor) tot wel meer dan 10 centimeter (bijvoorbeeld voor in de bil). Mijn naam is Mike Kuyper, geboren en getogen in Bergen op Zoom. In 2006 afgestuurd van de sportopleiding CIOS in Goes en meteen door gegaan naar de HBO opleiding fysiotherapie in Rotterdam waar ik in 2010 afstudeerde. Het menselijk lichaam is een prachtig iets, en kunnen bijdragen aan het vlekkeloos functioneren ervan is nog mooier. Echter… tijdens mijn opleiding kwam ik er achter dat alleen fysiotherapie niet voldoende is om dit te bereiken. Het is prachtig om het bewegingsapparaat te kunnen ondersteunen, maar te vaak kwamen er mensen met klachten waar ik als fysiotherapeut niet zo veel aan kon doen. Hierdoor dacht ik tijdens mijn opleiding al na over een aanvullend vak. Ik ben mijn hele leven verweven geweest in martial arts, waar cultuur en religie altijd een grote rol in hebben gespeeld. Met andere woorden: ik was niet onbekend met acupunctuur en andere Oosterse geneeswijzen. Tijdens een Hwa Rang Do seminar in Italië werd ik echter zo getriggerd door een live acupunctuur behandeling dat ik toen al voor mijzelf besloot “dit wil ik ook leren”. Onze groep was getuige van een spontane behandeling door Dr. Joo Bang Lee (supreme grandmaster in Hwa Rang Do). Het leek wel magie, dat een paar van die dunne naaldjes ervoor zorgden dat de patiënte binnen enkele minuten volledig pijnvrij was. Deze behandeling is me altijd bijgebleven en heeft me zo getriggerd dat ik na de opleiding fysiotherapie meteen door ben gegaan voor acupuncturist. Ondertussen ben ik volledig werkzaam als acupuncturist en fysiotherapeut.

Acupunctuur Kuyper is gevestigd op Pater Dehonlaan 158 . Het volgende wordt aangeboden: Acupunctuur In Bergen op Zoom zijn er 5 andere Acupunctuur. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Behandeling, Preventie, Afvallen, Chinese acupunctuur, Chinese geneeskunde, Chinese kruiden, Kruidentherapie, Cupping, Dry Needling, Fysiotherapie, Guasha, Klassieke acupunctuur, Moxa, Pijnbestrijding, Stoppen met roken, Allergie, Artrose, Bekkeninstabiliteit, Buikpijn, Darmklachten, Depressie, Eczeem, Fibromyalgie, Gynaecologische klachten, Hernia, Hoofdpijn, Hooikoorts, Hyperventilatie, Maagklachten, Menstruatieklachten, Migraine, Nekhernia, Nekklachten, Overgangsklachten, Pijnklachten, Prikkelbare darm, Psychische klachten, Rugklachten / rugpijn, Schouderklachten, Slaapproblemen, Stress, Tennisarm, Vermoeidheid, Vruchtbaarheid, Zwangerschapsklachten, Begane grond.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Acupunctuur Kuyper

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Invoice

Categorieën

Acupunctuur
0641847361 06-41847361 +31641847361

Kaart Pater Dehonlaan 158

Loading map...